Nieuws

 • 29-05-2021 Een tuin waar stigmatisering wordt doorbroken, zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en wederkerigheid wordt bevorderd. Hoe dit kan, hoort u op zaterdag 29 mei tussen 11.00 en 14.00 uur op de OPEN DAG van Den Hoof Cranendonck. Inwoners die de verbindende tuin een warm hart toedragen, zetten hun deskundigheid en contacten in. Voor de een is het een manier om te ontspannen, voor de ander een manier om zinvol bezig te zijn. Zo heeft Den Hoof als verbindende tuin zich ontwikkeld van droom naar daad. Laat je inspireren en kom us aan.
 • 28-05-2021 Den Hoof Cranendonck organiseert een tuinwerkdag in het kader van NL Doet. Inwoners kunnen op vrijdag 28 mei tussen 10.00 en 15.00 uur gezellig schoffelen, wieden, zaaien en planten in de tuin aan de Bergakkers 18 in BUDEL. Wat in de grond moet, gaat erin. Wat er niet tussen hoort, gaat eruit. Er zijn palen voor de bonen nodig, dus wordt er ook gezaagd en getimmerd, op anderhalve meter afstand om veilig te tuinieren. Ben je graag buiten en wil je werken aan iets moois? Meld je aan en mail naar info@denhoofcranendonck.nl
 • 08-03-2021 Vanavond een hele leuke bijeenkomst gehad voor Samen aan de slag. Hierbij werd het volgende mooie filmpje getoond van een aantal deelnemers.
 • 12-1-2021 Vandaag ging de 1ste schop de grond in voor Den Hoof Cranendonck bij de Pluktuin “Ut bluumke” Op naar een mooie samenwerking!
 • 7-1-2021 Vandaag hebben wij het certificaat van ‘Samen aan de slag’ van de gemeente Cranendonck, Weert en Nederweert in ontvangst mogen nemen. Wij zijn dankbaar voor de mooie subsidie waarmee ‘Samen aan de slag’ ons ondersteund in ons burgerinitiatief. De heer Lemmen overhandigde het certificaat, in de Pluktuin ‘Ut Bluumpke’, aan onze penningmeester Marleen van Ool. In samenwerking met Patricia Slenders, bestuurslid en initiatiefneemster van pluktuin ‘Ut Bluumpke’, starten we komende week in haar pluktuin met stekken en voorbereidend werk. Wil je graag je handen uit de mouwen steken, hulp willen bieden, eenmalig of vaker, iedereen is van harte welkom.

 • 24-11-2020
  Uitreiking van de Rabo clubsupport. Op deze avond werd er een filmpje over ons getoond samen met 2 andere verenigingen/stichtingen. Jurgen van Hoof van M54 beeldcreaties heeft er een mooi stuk van gemaakt.

 • 30-9-2020 We willen u graag vertellen over ons prachtige project. Een project dat juist in deze moeilijke tijden ook zoveel voor mensen kan betekenen. Daarom hebben wij besloten om de presentatie van 28 oktober a.s. via een live-stream aan te bieden. Bij interesse kunt u zich aanmelden hier op de homepagina via de aanmeldingslink of per e-mail, graag voor 16 oktober. Hierna ontvangt u de link naar de live-stream.

 • 29-9-2020 Een mooi geschreven stuk in het Eindhovens Dagblad over ons initiatief.

Klik op de link; https://www.ed.nl/cranendonck-heeze-leende/bij-verbindingstuin-den-hoof-in-cranendonck-heeft-niemand-een-labeltje-br~a4f06f68/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR3ThsEh-kpivdqdGzVA8rPheslS-bilN4FirYrQeN9qY9RwAu8VtCXJm2E

 • 27-9-2020 Op 28 oktober 2020 de presentatie van Den Hoof Cranendonck in De Borgh te Budel voor genodigden. !!! Vanwege de recente ontwikkelingen rond de Corona maatregelen hebben wij als bestuur het besluit moeten nemen om geen persoonlijke bijeenkomst te houden!!!

 • 26-9-2020. En dan ontvang je van een fijne samenwerkingspartner Cordaad, een tas vol leuke presentjes en wat lekkers voor de volgende vergadering. Carrie van Hoef, dank je wel! Dat nog vele jullie mogen volgen.

 • 1-5-2020 Yes, we hebben op gepaste afstand er eentje geproost!
  Stichting Den Hoof Cranendonck en inschrijving bij de KVK is een feit!
  Op naar de volgende stappen!

Een verbindende tuin 🌻🌳